Hírek

A merchandising a modern sportélet egyik feltörekvő iparágazata. Régiónkban is nagy igény van a különböző termékekre, hisz a szurkolók legkönnyebben így tudnak azonosulni kedvenc klubjukkal, illetve azért is, mert a sportolói oldal vagy egy-egy szponzoráló cég így szélesebb körben és egyedi módon érheti el a fogyasztókat. Közreműködésünkkel akár egy szponzoráló cég, akár egy szponzorált sportoló, egyesület vagy szövetség tudatosan felépített merchandising portfolióval és a hozzá tartozó értékesítési hálózattal számolhat.

 

 

A merchandising a modern sportélet egyik feltörekvő iparágazata. Régiónkban is nagy igény van a különböző termékekre, hisz a szurkolók legkönnyebben így tudnak azonosulni kedvenc klubjukkal, illetve azért is, mert a sportolói oldal vagy egy-egy szponzoráló cég így szélesebb körben és egyedi módon érheti el a fogyasztókat.

Közreműködésünkkel akár egy szponzoráló cég, akár egy szponzorált sportoló, egyesület vagy szövetség tudatosan felépített merchandising portfolióval és a hozzá tartozó értékesítési hálózattal számolhat.